20:00

Serbiska KIF Semberija Göteborg

Referat

Referat: Dalen/Krokslätts FF Blå - Serbiska KIF Semberija...

Idag var det mycket som stod på spel. Vinst skulle innebära revansch från senaste matchen mot Serbiska, femte raka segern i serien samt serieledning. Alla dessa tre är nu verklighet!

Första halvleken är godkänd från vår sida utan att riktigt komma upp i nivå. Vi spelar runt stundtals och håller tätt bakåt. Vi skapar även en del målchanser utan att förvalta dem. Det dröjer fram tills halvlekens sista spark innan vi lyckas göra mål genom Joel som lite turligt kan placera in 1-0. Ett skitmål, dock ett välförtjänt sådant.

Andra halvleken är bättre. Vi är mer intensiva i presspelet och spelar runt bollen med ett högre tempo. Vi lyckas med några minuters mellanrum göra både 2-0 och 3-0 genom Leon V och Edvin. Vi släpper tyvärr in Serbisla i matchen när de gör 3-1 efter att vi inte lyckats rensa bort bollen. Matchen står och väger lite fram tills att en motståndare utrycker sig på ett sätt som inte hör hemma på fotbollsplanen och får syna det röda. Strax efteråt gör Edelvik 4-1 genom att skalla in bollen i mål. Innan domaren sätter visslan i munnen släpper vi in 4-2 som även blir slutresultatet.

"Fem raka, kaffekaka"- Erik Ottosson

Matchens lirare
Erik
- Riktugt bra insats under 90 minuter på mittfältet. Dikterar tempot, vänder på spelet med bravur och sätter dit rejält i duellspelet. Kämparinsats med spetskvalité!